30 GODINA JE U SREĆNOM BRAKU SA NAŠIM PROSLAVLJENIM SPORTISTOM... Snežana Divac otkriva: Zbog porodice sam napustila glumu!
Foto: Marina Lopičić

otvorila dušu

30 GODINA JE U SREĆNOM BRAKU SA NAŠIM PROSLAVLJENIM SPORTISTOM... Snežana Divac otkriva: Zbog porodice sam napustila glumu!

Košarka -

Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac ove godine proslavlja 30 godina braka sa suprugom Snežanom.

Osim po sjajnim uspesima na košarkaškom terenu i u humanitarnom radu, prvo u Americi, potom i u Srbiji, Vlade i Ana su prepoznatljivi kao skladan bračni par.

Njih dvoje su uprkos raznim iskušenjima uspeli da sačuvaj brak i svoju decu Luku, Matiju i Petru izvedu na pravi put.

Snežana ne krije koliko je ponosna na svoju decu i otkriva da je ranije u želji da ih zaštiti često pravila greške...

"Ranije sam, zbog straha, decu mnogo gušila savetima sa željom da ih zaštitim od negativnih iskustava. Shvatila sam da je to nemoguće, da je normalno da pate i da pogreše, jer nema drugog načina da se razviju kao ljudi. Luka je, kao najstariji, u bordu američkog ogranka naše Fondacije. Matija je pri kraju studija biznisa i komunikacija. Imamo sreću da su sve troje vredni i da sve žele da postignu sami, bez našeg uplitanja", ispričala je Snežana za magazin "Hello".

Snežana je zbog porodice morala da zapostavi svoju glumačku karijeru.

"Bavim se umetnošću kroz sve što radim, ali moja najveća strast definitivno je pomaganje ljudima da napreduju. Svi moji prijatelji znaju da nosim tu energiju, da ljudima oko sebe donosim napredak i sreću, a tako je bilo i pre nego što sam se bavila humanitarnim radom".

Kurir sport/Hello

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track