POSLE DVA ZLATA SA ŽUĆKOVIM NASLEDNICAMA: Nenad Marković preuzeo prvi tim Radivoja Koraća
Foto: Fiba

novi izazov

POSLE DVA ZLATA SA ŽUĆKOVIM NASLEDNICAMA: Nenad Marković preuzeo prvi tim Radivoja Koraća

Košarka -

Mladi košarkaški stručnjak Nenad Marković izabran je za novog trenera seniorske ekipe košarkašica Radivoj Koraća, on će na toj poziciji zameniti Bojana Ivanovića.

Uprava kluba je po završetku takmičarske sezone u svim selekcijama donela odluku da dosadašnjeg trenera kadetske i juniorske ekipe Koraća imenuje na mesto trenera prvog tima.

Marković je ove sezone sa mlađim kategorijama napravio fantastičan rezultat, sa obe selekcije postao je šampion Srbije.

"Nenad je u Koraću već pet sezona i pedagoškim i stručnim radom, angažovanjem i odnosom prema klubu apsolutno zaslužuje šansu koja je pred njim. Marković je u protekle tri sezone osvojio šest medalja, od kojih dve zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu. Pored seniorske ekipe Nenad Marković će u narednoj sezoni voditi i kadetsku selekciju Koraća", stoji u saopštenju kluba.

Uprava je zahvalila i dosadašnjem treneru Bojanu Ivanoviću.

"Ovom prilikom klub želi da se zahvali dosadašnjem treneru Bojanu Ivanoviću na radu i rezultatu koji je ostvario u protekloj sezoni. Bojan je preuzeo seniorski tim nakon odlaska Miloša Pavlovića u inostranstvo i uz sve poteškoće sa povredama i odlascima igračica ostvario je rezultat vredan pažnje. Korać je stigao do polufinala domaćeg šampionata i finala Kupa Milan Ciga Vasojević. Uz to, ekipa je osvojila i Kup Srbije. Ivanović je dao doprinos i u radu sa mlađim selekcijama, na čemu mu klub odaje posebno priznanje i želi uspeh u budućem radu."

Kurir sport/Dejan Ignjatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track