TVOJE JE SAMO DA POTPIŠEŠ: Ako ovo uradi prva zvezda Toronta dobija poklon, koji će mu rešiti sve životne probleme
Foto: ap

odgovor se čeka

TVOJE JE SAMO DA POTPIŠEŠ: Ako ovo uradi prva zvezda Toronta dobija poklon, koji će mu rešiti sve životne probleme

Košarka -

Košarkaš Toronta Kavaj Lenard ima slatke muke pred potpisivanje novog ugovora, pošto ga nakon što je doveo Toronto do finala NBA lige u gradu tretiraju kao božanstvo, a za ostanak u Reptorsima mu nude besplatan stan i hranu do kraja života.

Naime, glavni operativac kompanije koja se bavi nekretnina nudi Lenardu besplatan stan vredan milione dolara, uz uslov da ostane u Torontu.

"Želimo da uradimo šta možemo kako bi osigurali da naš MVP ostane u Torontu gde je voljen i poštovan, jer je najbolji za javnost koja u Torontu i Kanadi voli košarku. Nema boljeg načina da pokažemo koliko smo predani tom cilju, nego da mu poručimo kako će ako ostane živeti u jednoj od najcenjenijih rezidencija u Torontu", rekao je Simon Mas.

Ovo je samo jedan od pokušaja lokalnih zaljubljenika u košarku da nagovore Lenarda na potpisivanje novog ugovora. On je rodom iz Kalifornije, i očekuje se da će Lejkersi i Klipersi imati prednost prilikom izbora nove sredine.

Uz besplatan stan, Lenardu lokalni restorani u Torontu nude besplatne obroke do kraja života ako produži ugovor s Reptorsima. Nalepnica sa Lenardovim likom stoji na ulazima tih restorana.

Toronto prvo NBA finale u istoriji započinje kao domaćin u noći sa četvrtka na petak. Eventualno osvajanje prstena protiv Golden Stejta, ekipe koja je uzimala titulu u tri od poslednje četiri sezone možda je najbolji argument koji Toronto može dati Lenardu za produženje ugovora.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track