ŽESTOK SKANDAL UZDRMAO AMERIKU! Ugledni ESPN otkriva: Legendarni Medžik Džonson ZLOSTAVLJAO zaposlene u Lejkersima, radnici dobijali NAPADE PANIKE i pili lekove za smirenje!
Foto: Profimedia

šok u la

ŽESTOK SKANDAL UZDRMAO AMERIKU! Ugledni ESPN otkriva: Legendarni Medžik Džonson ZLOSTAVLJAO zaposlene u Lejkersima, radnici dobijali NAPADE PANIKE i pili lekove za smirenje!

Košarka -

Proslavljeni NBA as i legenda Los Anđeles Lejksersa, Medžik Džonson, nalazi se u centru skandala koji je ozbiljno uzdrmao Ameriku.

Američki ESPN otkriva da je sada već bivši predsednik tima iz LA zlostavljao zaposlene u klubu.

Podsetimo, Medžik Džonson je pre dve nedelje iznenada napustio predsedničko mesto u Lejkersima i za katastrofalnu sezonu i stanje u klubu praktično okrivio sve oko sebe.

Međutim, ispostavilo se da to nije ono najgore što je bivši košarkaš uradio svom klubu.

Medžik je žestoko maltretirao zaposlene. Zastrašivanjem i klasičnim mobingom je gradio autoritet, prenosi ESPN koji je za potrebe priče razgovarao sa više od 20 sadašnjih i bivših radnika u klubu.

U takvoj atmosferi zaposleni su dobijali napade panike i morali su da piju lekove za smirenje.

"Svaki dan ideš na posao sa užasnim osećajem. Teško je izbrojati napade panike u poslednjih godinu dana zbog svih s*anja koja su se dešavala", kaže jedan od zaposlenih koji je visokopozicioniran u klubu.

U nastavku priče navode se i drugi primeri haosa u Lejkersima, kao i potpuno ignorisanje struke u odlukama o dovođenju slobodnih igrača prošlog leta.

Bilo je jasno da će Lebrona okružiti šuterima, a Medžik i generalni menadžer Rob Pelinka bez znanja ostalih su dovodili potpuno drugi tip igrača, sa problematičnim karakterom.

"Sve bismo saznali na TV i reagovali bi kao i ostatak sveta - šta, dođavola, radimo?! Ne samo da ne dovodimo šutere nego smo doveli sve preostale 'fijuke' na tržištu", rekao je jedan od trenera.

ESPN piše da su Lejkersi dali neograničen pristup Riču Polu, Lebronovom aentu, što je stvorilo destruktivnu atmosferu u timu, jer su treneri verovali da želi da ih se reši, a mladi igrači su se plašili da će ih trejdovati sa Entonija Dejvisa. I jedni i drugi su bili u pravu, samo trejd sa Pelikansima nije uspeo.

Kurir sport/ESPN

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track