TRINKIJERI POSLE POBEDE NAD FMP: U Železniku nas čeka teži i drugačiji meč!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

TRINKIJERI POSLE POBEDE NAD FMP: U Železniku nas čeka teži i drugačiji meč!

Košarka -

Trener Partizana Andrea Trinkijeri posle pobede protiv FMP-a 93:75 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa, rekao je da njegov tim u drugoj utakmici u Železniku očekuje drugačiji i teži meč.

"Posle 10 utakmica u Superligi i samo dve teŠke utakmice, danas mi je bio cilj da se ekipa upiše, stavi ime i prezime u seriju plej-ofa. Igrali smo čvrsto 36 minuta. Peglali smo u odbrani, borili se. Lopta je iŠla desno, levo. Neki put smo pogađali, mnogo puta nismo. Imali smo 23 asistencije, mogli smo i 30 bez problema. Bilo je mnogo zicera. Sad je 1:0, očekujem kompletno drugačiju utakmicu, još težu i idemo dalje", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

Meč je obeležila i povreda Radeta Zagorca, koji je povredio kolena u duelu sa Markom Jeremićem.

"Ne znam. Bio je u punom sprintu i fantastično je otvorio utakmicu. Danas je moja ekipa odgovorila. Baš mi je žao, ne mogu uopšte da uživam, mislim na Zagorca. On nema sreće. Čekamo, videćemo", zaključio je Trinkijeri.

S druge strane, trener FMP-a Vladimir Jovanović nije bio nezadovoljan izdanjem svog tima.

"U ovom sastavu nismo mogli da pružimo bolji otpor. Razlika u ofanzivnim skokovima je ogromna, iako smo mi do sada bili ti koji su imali više skokova od protivnika. Drugi razlog je skraćena rotacija, nismo imali visokih igrača za ovu utakmicu. Nije to bilo dobro i nismo bili raspoloženi za šut. Probaćemo da malo analiziramo i da se pripremimo za drugu utakmicu da budemo bolji", rekao je Jovanović.

Sledeći meč igra se u sredu od 19 sati u hali u Železniku.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track