drama u pioniru!

TRENER PARTIZANA POLUDEO POSLE ODLUKE SUDIJE GLIŠIĆA! Trinkijeri za dve sekunde dobio dve tehničke i momentalno isključenje! (KURIR TV)

Košarka -

Početkom poslednjeg kvartala u Pioniru na meču Zvezde i Partizana dogodio se momenat koji bi praktično mogao da reši pitanje pobednika prvog meča finalne serije Superlige Srbije.

Na startu poslednje četvrtine pri prednosti Zvezde od tri poena zbog jedne sudijske odluke trener Partizana Andrea Trinkijeri se pobunio kod sudije Aleksandra Glišića koji mu je zbog toga najpre pokazao jednu, a samo par sekundi kasnije i drugu tehničku koja je ujedno bila i isključujuća za italijanskog stručnjaka.

foto: Starsport©

Posle ovoga, Trinkijeri nije mogao da napusti teren pošto mu prolaz nije bio očišćen jer niko od redara nije želeo da skloni reklame. Brzom reakcijom policije Trinkijeri je odveden sa parketa, a prilikom ulaska u tunel Delije su svim i svačim gađale šefa struke crno-belih.

foto: Starsport©

Nakon ovog događaja, košarkaši Zvezde su imali čak pet slobodnih bacanja posle čega su vratili ponovo ubedljivu prednost. Delovalo je da Partizan može do egala, ali praktično ovaj događaj će izgleda rešiti pitanje pobednika u ovom meču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track