SPEKTAKULARANO

GLAMUROZNA PROSLAVA PUNOLETSTVA MARIA NAKIĆA U BEOGRADU! Đani i Prijovićka mu pevali na uvce, Boba Živojinović vodio računa da sve prođe KAKO TREBA! O ovome maštaju mnogi klinci!

Košarka -

Velika nada evropske košarke i član Real Madrida Mario Nakić, juče je u jednom poznatom beogradskom restoranu proslavio punoletsvo.

Mario je sa juniorima Real Madrida pre nekoliko sedmica osvojio Evroligu, i tako i zvanično postao jedan od najtalentovanijih košarkaša starog kontinenta.

Posle osvajanja trofeja, Nakić je stigao u Beograd gde je odlučio da proslavi svoj 18. rođendan. Pošto je poznato da je Mario sin legende Partizana Ive Nakića i Zorice, bivše supruge Bobe Živojinovića, logično je bilo za očekivati da će na proslavi biti Filip Živojinović i njegova supruga Aleksandra Prijović koja se u jednom trenutku latila mikrofona i tako oduševila sve prisutne.

Naravno, ništa nije moglo da prođe bez Đanija koji je sve ovo dokumentovao na svom Instragamu, a kako nam kaže naš izvor, popularni Đani se zajedno sa Filipom Živojinovićem u jednom trenutku takođe dohvatio mikrofona i poptuno ''zapalio'' atmosferu.

Sve to je pomno posmatrao i Boba Živojinović koji se postarao da sve prođe kako treba i da popularni beogradski restoran ostane u najboljem redu.

Podsetimo, Mario se nalazi na velikoj prekretnici u karijeri, još bira za koju reprezentaciju će da nastupi, ali kako stvari stoje, sve je bliži Srbiji. Verujemo da će ga Prija i Filip usmeriti na pravi način i nagovoriti da postane ''Orao.''

Takođe, Prijovićka je u izjavi za Kurir rekla kako je ponosna na Maria i ono što on radi.

foto: Printscreen

'' Mario mi je doneo trofej i držala sam ga, ali nije to za mene, za mene je mikrofon, rekla je Prija kroz osmeh i dodala:

'' Mnogo smo srećni zbog njega, drago nam je kako napreduje u karijeri i verujem da će biti velika zvezda jednog dana, '' zaključila je Prijovićka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track