TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO O RODITELJSTVU: Teško mi je da promenim pelenu! A, ono što je rekao o Jelisaveti, sve je ODUŠEVILO!
Foto: Vladimir Šporčić

PRESLATKO

TEODOSIĆ KONAČNO PROGOVORIO O RODITELJSTVU: Teško mi je da promenim pelenu! A, ono što je rekao o Jelisaveti, sve je ODUŠEVILO!

Košarka -

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin svaki slobodan trenutak, kako sami kažu, vole da provode sa svojom ćerkicom Pertom.

Popularni Teo je priznao da voli da provodi vreme sa ćerkicom tokom dana, ali ne i u toku noći, kada se Petra po više puta budi. On je izjavio kako je ulogu roditelja preko noći prepustio svojoj supruzi Jelisaveti.

- Ide mi tako da se trudim da pomognem. Ne žalim se, prija mi i uživam. Teško mi je da promenim pelenu, tokom dana mogu da se skocentrišem, ali noću da se probudim ne. To Jelisaveta radi - poručio je sportista u jednoj emisiji na RTS- u.

foto: Starsport©

On je otkrio i da je sa Jelisavetom u miraz stigao i njen pas:

- Dobio sam Ljubicu u miraz inače sam se plašio kučića, a sada spavam sa psom.

foto: Printscreen Instagram

Na pitanje kako su se upoznali Teodosić je priznao da je sve bilo na njegovu inicijativu.

- Preko zajedničkih prijatelja. Pitao sam za nju gde je, šta radi, da li je sama - ispričao je on dok je Jelisaveta dodala da ju je upravo to oduševilo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track