evrobasket 2019

LAVICE NE SKIDAJU OSMEH SA LICA POSLE POBEDE NAD RUSIJOM: Najbolje igramo kada je najteže, ovo je ona prava Srbija! (KURIR TV)

Košarka -

Košarkašice Srbije upisale su i drugu pobedu u isto toliko mečeva na EP koje se igra u Srbiji i Litvaniji.

Svoje prve utiske posle meča medijima je iznela Dajana Budutulija koja je kao i ostatak ekipe bila prezadovoljna igrom i zalaganjem celog tima.

- Nije bilo lako ali mi smo poznate po tome da najbolje igramo kada je najteže. Skupimo se i znamo koliko smo radile i moralo je ovako biti. Ljudi su prepoznali našu dobru igru i borbu, u prvom kolu se nismo odmah snašle ali sada je sve na svom mestu - rekla je Butulija.

Slično je i izjavila Ana Dabović koja je pre svega zahvalna celom timu, jer kako je i sama rekla, oni je nose i teraju da da svoj maksimum.

'' Mnogo sam srećna što imam pored sebe Sonju koja uvek pokriva moje greške i vuče me da budem što bolja, kako ona tako i ceo tim. Mnogo sam srećna što smo pobedile, ovo je ona prava Srbija koja najbolje igra kada je to najteže. U dva kola ste videli dve Srbije, ona u prvoj utakmici je imala veliki pritisak pobede i domaćeg terena, a ovo je ona prava Srbija,'' rekla je i više puta se zahvalila navijačima na podršci u dvorani koja je večeras bila spektakularna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track