PREDIVNA ATMOSFERA U ZRENJANINU Udovičić čestitao trijumf nad Ruskinjama: Svaka čast košarkašicama, važna pobeda
Foto: Starsport

EVROPSKO PRVENSTVO

PREDIVNA ATMOSFERA U ZRENJANINU Udovičić čestitao trijumf nad Ruskinjama: Svaka čast košarkašicama, važna pobeda

Košarka -

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić čestitao je košarkašicama Srbije na pobedi protiv Rusije na Evropskom prvenstvu.

"Svaka čast ovim devojkama koje su izdejstvovala izuzetno bitnu pobedu za nastavak takmičenja.Mislim da su košarkašice donele sreću svima nama. Predivna atmosfera u Zrenjaninu i apsolutna radost. Kada na kraju pogleda sportski velika razlika. Mislim da je igranje pred domaćom publikom u svojoj zemlji, san svakog sportiste i svakog navijča da u svom gradu bodriš svoju reprezentaciju. Višestruko je značajno što smo domaćini ovako velikog takmičenja. Čestitam svim navijačima koji su došli da u Zrenanjin da bodre košarkašice i celokupnoj Srbiji koja je bila uz male ekrane i dobrila protiv Rusije", rekao je Udovičić posle meča u Zrenjninu.

Udovičić je istakao da je organizacija EP za košarkašice četvrto prvenstvo Evrope koje je Srbija organizovala ove godine.

"Ovo nam je četvrto evropsko takmičenje, a ovo EP ima najveći značaj. Želimo da otvorimo vrata Srbije i da privučemo što veći broj turista, da pokažemo svoje gostoprimstvo i da pomeramo granice kada su u pitanju organitzacija međunarodnih takmičenja. Nadam se da će Beograd u najboljem svetlu dočekati naše košrakašice i da ćemo uspeti da svi zajedno vratimo naše košrakašice na evropski tron. Mi ćemo dati sve od sebe da i budmeo potpora da dođu do najvećeg rezultata", zakljčio je Udovičić.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track