AJMO, AJDE SVI U KOVIN: Učite od najboljih! (FOTO)
Foto: Kurir

Jereminov i Popadić za najmlađe

AJMO, AJDE SVI U KOVIN: Učite od najboljih! (FOTO)

Košarka -

Kao poklon voljenom gradu košarkaši su otvorili kamp "Kovin 2019" uz specijalne goste Marinu Marković i Uroša Lukovića

Novo leto i nova prilika za druženje sa vrhunskim košarkašima i pravim asovima igre pod obručima. U Kovinu je otvoren kamp, koji su osmislila dva najbolja košarkaša iz ovog grada Marko Popadić i Branko Jereminov, a druženje sa najmlađima na terenu škole Đura Jakšić trajaće do 6. jula. Specijalni gosti na otvaranju kampa bili su košarkaš Uroš Luković i košarkašica Marina Marković.

foto: Kurir

- Nastavljamo tamo gde smo stali prošle godine uz želju da to podignemo na malo viši nivo. Obećavamo dobar i kvalitetan rad u najmanju ruku kao i na premijernom izdanju kampa. Kamperi će biti podeljeni u tri grupe i treniraće svakodnevno. Glavni deo treninga biće posvecen individualnoj tehnici i taktici kako bi mladi igrači što više napredovali u pauzi između dva prvenstva. Radićemo na tehnici, driblingu, dodavanju, šutu i odbrani. Maksimalno ćemo se posvetiti ovim elementima i tražiti da ih polaznici što pravilnije izvode uz veliki broj raznolikih vežbi. Na svaka tri dana u planu su takmičenja na kojima bi akcenat bio na onom što smo prošli prethodnih dana. Za zatvaranje kampa je kao i prošle godine planirano Revijalno veče uz jednu takmičarsku utakmicu i brojne igre, najbolji trojkaš, penaldžija, jedan na jedan - rekli su nam Popadić i Jereminov, uz posebnu zahvalnost trenerima Košarkaškog kluba Radnički Vladimiru Cvetkoviću, Novici Stojanoviću, Goranu Jeremiću i Majdi Močnik Đordević iz Ženskog košarkaškog kluba Kovin, koji su prepoznali i podržali ovu ideju.

1 / 6 Foto: Kurir

Časove najmlađima držaće prof. dr Vladimir Koprivica, trener Miša Popadić, sudija Dejan Savić, igrači Stefan Birčević, Miljan Pavković, alijas leskovački Stokton, Uroš Nikolić, basketaš Dejan Majstorović i drugi...

U slučaju lošeg vremena kamp se seli u salu gimnazije Branko Radičević, a svi koji su zainteresovani mogu da dođu i pogledaju treninge.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track