KAPITEN CRVENE ZVEZDE IZ PORODIČNOG UGLA Branko Lazić o supruzi Nataši, ćerkama Sari i Uni, izlascima, slobodnom vremenu... (FOTO)
Foto: Instagram

POTPUNO ISKRENO

KAPITEN CRVENE ZVEZDE IZ PORODIČNOG UGLA Branko Lazić o supruzi Nataši, ćerkama Sari i Uni, izlascima, slobodnom vremenu... (FOTO)

Košarka -

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić osvojio je tri trofeja u sezoni sa svojim klubom, produžio ugovor na još tri godine, postao rekorder po odigranom broju utakmica, i imao mnogo razloga za slavlje na profesionalnom planu u ovoj godini, a najavio je još bolja izdanja u izazovima koji slede.

Branko je presrećan zbog postignutih rezultata i sada koristi odmor kako bi "napunio baterije" i uživao sa porodicom.

Ovog leta supruga i ja najverovatnije ostajemo u Beogradu. Ne planiramo letovanje jer smo prošlog oktobra dobili ćerkicu Unu koja je još mala za odlazak na more tako da ćemo ove godine da ga preskočimo, ali već sledeće idemo negde obavezno“, otkrio je tata Branko koji sa suprugom Natašom, pored Une, ima i trogodišnju ćerku Saru.

Kako kaže, izazov je voditi brigu o dvoje male dece uporedo sa karijerom profesionalnog košarkaša, ali da su to prave slatke muke.

????

A post shared by Branko Lazic (@10sile10) on

Do sad je uglavnom supruga bila ta koja je podnosila najveći deo tereta, ali od kada imamo dvoje dece i ja sam osetio kako izgleda buđenje u tri, u pola šest, pa u pola sedam ujutru, pogotovo poslednjih nekoliko nedelja. Ipak, moram da budem iskren i da priznam da sam uglavnom pošteđen tog buđenja u sred noći dok traje sezona, posebno kada imam treninge ujutru ili važne utakmice. Tada Nataša odrađuje najveći deo posla, na čemu sam joj zahvalan“, rekao je Lazić.

Current level: Married ??☝

A post shared by Branko Lazic (@10sile10) on

Branko kaže da se rado prihvata svakog zadatka oko devojčica, međutim jednu stvar uvek prepušta Nataši.

Kada su Sara i Una u pitanju ne postoji ništa što ne volim da radim. Nemam problem da promenim pelene Uni i to radim odlično, presvlačim decu, hranim ih. Jedino što do sada nisam radio i ne usuđujem se jeste kupanje devojčica. Jednostavno supruga ima više iskustva i zato sve prepuštam njoj. Da ih ja kupam to bi sigurno potrajalo, a ovako Nataša to odradi za pet minuta“, otkrio je košarkaš.

Od kako je postao otac, Branko se pre odlučuje za neke mirnije varijante kada je slobodno vreme u pitanju.

Više mi prija kada se okupim sa društvom kod kuće ili eventualno sednemo u neki kafić na piće. Ponekad volim i onaj pravi izlazak sa glasnom muzikom, ali mi više prija prva varijanta zbog obaveza koje imam tokom sezone, a zatim i zbog dece. Devojčice mi ne dozvoljavaju da mnogo izlazim, jednostavno nije zgodno. Ali ne žalim se, sa njima mi je savršeno.

Kada je reč o muzici Branko sluša sve, u zavisnosti od raspoloženja. Voli da se veseli uz narodnjake, a plej lista u automobilu je raznolika i stalno se menja.

2.rodjendan :)

A post shared by Branko Lazic (@10sile10) on

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track