DELIJE PODIGLE BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Miloš Teodosić ide u Virtus, a navijači Zvezde razočarani: KAD TE PITAJU KOJI KLUB VOLIŠ, TI IM KAŽI DA ZA TEBE POSTOJI SAMO KEŠ! (VIDEO)
Foto: Starsport©, Profimedia

FANOVI CRVENO-BELOG TIMA LJUTI

DELIJE PODIGLE BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Miloš Teodosić ide u Virtus, a navijači Zvezde razočarani: KAD TE PITAJU KOJI KLUB VOLIŠ, TI IM KAŽI DA ZA TEBE POSTOJI SAMO KEŠ! (VIDEO)

Košarka -

Vest da će Miloš Teodosić da postane novi član Virtusa iz Bolonje šokirala je sve navijače Crvene zvezde i oni mu za tu 'ispalu' nisu ostali dužni. Revanširali su mu se na društvenim mrežama.

Oni su se danima nadali da će srpski plejmejker da obuče crveno-beli dres i zbog toga su stalno slali poruke na njegov Instagram nalog kao i na profil njegove supruge glumice Jelisavete Orašanin Teodosić.

A kada je stigla vest da će popularni Teo ipak potpisati za Virtus iz Bolonje na čijoj klupi sedi srpski selektor Aleksandar Đorđević, dočekao ih je hladan tuš.

Nije im puno trebalo da podignu buru na društvenim mrežama.

? 2 ? #anniversary #wedding

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4) on

Komentari su uglavnom pisani ispod poslednje fotke koju je Teo okačio na Instagram.

"Mogo si da postaneš legenda, a legende nikad ne umiru. Sad si posto niko zbog čega zbog para, miliona i kamiona dok Srbi žive sa 300 evra prosečom platom tebi je malo 700.000 evra. E moj Teoo, ne znaš šta su prave vrednosti".

"Koliko nas ispali lik. Ode tamo gde ne igraju ni Evroligu ni ništa, a ima najveće pare. Koliko si se prodao druže pre sam te baš voleo sad te prezirem".

"Nisu pare sve u životu, šta zna srce šta su milioni".

"Teo kad ako ne sad".

"Prodao si se za pare".

"Kad te sledeći put budu pitali koji tim voliš ili za koji navijaš ti im lepo reci da za tebe postoji samo keš!"

"Nemoras nikad da dodjes ,uzmi pare samo."

"Znači pare pre srca, super".

"Mogao si da budeš budes bog, izabrao si da budeš ono što svi pričaju za tebe".

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track