CRVENA ZVEZDA IZVESTILA O TEŠKIM POVREDAMA SVOG KOŠARKAŠA: Ognjen Kuzmić u teškom stanju!
Foto: Printscreen/Kurir

ZAHVALNOST SVIMA NA BRZOJ REAKCIJI

CRVENA ZVEZDA IZVESTILA O TEŠKIM POVREDAMA SVOG KOŠARKAŠA: Ognjen Kuzmić u teškom stanju!

Košarka -

Ognjen Kuzmić, povređen u nesreći na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka, i dalje je u teškom stanju, saopštio je njegov klub, Crvena zvezda.

"Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić hitno transportovan u Beograd. Njegovo zdravstvemo stanje i dalje ozbiljno. Klub se zahvaljuje lekarima iz Banja Luke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje našeg igrača", stoji na početku saopštenja crveno-belih.

Kuzmić je helikopterom transportovan u Beograd u indukovanoj komi sa teškim povredama glave i grudnog koša.

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu u nedelju u 13 časova, nakon što je hitno transportovan iz Banja Luke helikopterom.

Stanje našeg igrača je ozbiljno, a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno".

Crvena zvezda se zahvaljuje lekarskim timovima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, takođe i svim ljudima dobre volje, klubovima, zvezdašima, ljubiteljima košarke, na iskazanoj brizi i porukama podrške od trenutka kada smo svi zajedno saznali za nesreću koja je zadesila košarkaša Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

"KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju Ognjena Kuzmića. Ujedno KK Crvena zvezda mts najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i košarkaš našeg kluba", zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track