OGNJENE, OSTANI JAK I VRATI SE ŠTO PRE: CSKA poslao podršku Kuzmiću i Zvezdi (FOTO)
Foto: Starsport©

podrška kuzu iz moskve

OGNJENE, OSTANI JAK I VRATI SE ŠTO PRE: CSKA poslao podršku Kuzmiću i Zvezdi (FOTO)

Košarka -

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin poslao je pismo podrške Crvenoj zvezdi i poželeo što brži oporavak srpskom reprezentativnom centru Ognjenu Kuzmiću, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutro.

Vatutin je u poruci napisao:

- Dragi prijatelji u ime, igrača CSKA, trenera, menadžmenta i navijača, šaljem vam reči podrške posle nesreće u kojoj je povređen Vaš igrač Ognjen Kuzmić. Ognjenu želimo da ostane jak i oporavi se što je brže moguće", stoji u pismu koje je potpisao predsednik osvajača Evrolige Andrej Vatutin.

foto: Printscreen

Podsetimo, Kuzmić je u nedelju ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. Nekoliko sati kasnije sa teškim povredama glave i grudnog koša prebačen je helikopterom u Beograd, a zbrinut je u Urgentom centru.

Crvena zvezda je ranije izdala sopštenje u kom se navodi da je Kuzmić i dalje u indukovanoj komi, da je stanje trenutno stabilno, ali i dalje veoma ozbiljno.

"U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija", navodi se u saopštenju crveno-belih.

U ponedeljak su Kuzmića u Urgentnom centru posetili i roditelji, a očekuje se da stigne i supruga Tamiša.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track