NIJE SA NAMA, ALI MU ŽELIMO BRZ OPORAVAK Saša Đorđević se setio Ognjena Kuzmića: Mnogo je dao ovom timu i tek će dati
Foto: Dado Đilas

seletor se setio ognjena

NIJE SA NAMA, ALI MU ŽELIMO BRZ OPORAVAK Saša Đorđević se setio Ognjena Kuzmića: Mnogo je dao ovom timu i tek će dati

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Ognejn Kuzmić se oporavlja o povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, a selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević iskoristio je početak priprema nacionalnog tima, a centru Srbije poželi što brži oporavak.

– Veliki pozdrav dobrom čoveku i sjajnom igraču, koji nije sa nama, ali tu smo da mu poželimo što brži oporavak. On je mnogo dao ovom timu i siguran sam da će tek dati – poručio je Đorđević.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić se posle buđenja iz indukovane kome oseća dobro, pozitivno reaguje na sve terapije, a lekarski tim Urgentnog centra zadovoljan je i činjenicom da se povlače kontuzione promene na plućima, izazvane saobraćajnom nesrećom koju je

Kuzmić doživeo u nedelju u jutarnjim časovima.

Košarkaš Crvene zvezde nastavlja lečenje i oporavak koji ide u pozitivnom smeru.

Podsetimo, Kuzmić je povređen u saobraćajnoj nesreću u blizini Banjaluke u ranim jutarnjim časovima u nedelju, po povratku sa svadbe. Njegov prijatelj koji je bio za volanom "poršea" iznenada je skrenuo u suprotnu traku, očešavši drugo vozilo. Automobil s košarkašem leteo je 200 metara, a zatim pao na krov u polje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track