OVO SMO SVI DUGO ČEKALI: Prve Kuzmićeve fotografije iz svog doma! EMOTIVNO (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

OHRABRUJUĆE

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI: Prve Kuzmićeve fotografije iz svog doma! EMOTIVNO (FOTO)

Košarka -

Srpski reprezentativac i igrač Crvene zvezde uživa s porodicom u svom stanu u Beogradu, gde je nastavio kućno lečenje samo dve nedelje posle saobraćajne nesreće

Čovek stena! Pre samo dve nedelje cela košarkaška javnost strahovala je za život Ognjena Kuzmića nakon što je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj. U tim momentima teško da smo mogli da zamislimo da će srpski reprezentativac i povratnik u Crvenu zvezdu već sada biti skoro potpuno oporavljen. Na sreću, Ognjen nas je sve iznenadio svojom jačinom i voljom.

Najnovija fotografija sa Kuzmićevog Instagram profila dokazuje nam upravo da se košarkaš odlično oseća i da vodi normalan život bez ikakvih posledica. Na slici Ognjen uživa u svom domu s njegovim mezimcima, ćerkicom Milanom i sinom Nikolajem.

Kada danas pogledam Ognjenovo stanje, potpuno neverovatno deluje činjenica da je do pre deset dana ležao u komi sa teškim povredama glave i grudnog koša. Od spoljašnjih povreda ostalo je samo nekoliko ogrebotina, a čak i lice Zvezdinog centra, koje je bilo podvrgnuto operaciji, deluje potpuno oporavljeno.

Osim ekspresnog oporavka srpskog košarkaša, lepe vesti stigle su i iz Republike Srpske, gde se Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić, koji je bio sa njim u „poršeu“, takođe nalazi kod kuće, gde je nastavio lečenje.

Tri godine ljubavi PROSLAVILI GODIŠNJICU

foto: Instagram

Ognjen Kuzmić i njegova supruga Tomiša juče su proslavili tri godine braka. Ovim povodom Kuzmići su na društvenim mrežama podelili zajedničke fotografije, a u večernjim satima uživali su u trenucima samo za sebe.

Čeka se poslednja kontrola DO DALJEG BEZ TRENINGA
foto: Privatna Arhiva

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla redakcija Kurira, Ognjen Kuzmić moraće da sačeka poslednju lekarsku kontrolu i dozvolu doktora kako bi mogao polako da uđe trenažni proces. Dotad, igrač Crvene zvezde moraće da sačeka s ozbiljnijim naporima i još uvek je nepoznato kada bi mogao da se vrati na teren.

Kurir.rs/Anja Vukašinović Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track