Najnovije vesti

EMOTIVAN

ĐORĐEVIĆ O POSETI SVEČANOJ AKADEMIJI U ČAST HEROJA SA KOŠARA I PAŠTRIKA: Važno je da čujemo istinu i pokažemo respekt prema tim ljudima (KURIR TV)

Košarka

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je sa igračima pre nekoliko dana prisustvovao svečanoj akademiji u čast heroja sa Košara i Paštrika.

Svečana Akademija u čast heroja sa Košara i Paštrika je okupila ratne veterane, starešine, roditelje palih boraca, pripadnike bezbedonosnih snaga, studenata sa Prištinskog univerziteta i ostale goste iz raznih oblasti društvenog života.

 

Košarkaška reprezentacija Srbije na čelu sa Predsednikom saveza Predragom Danilovićem i selektorom Aleksandrom Đorđevićem prisustvovala je ovoj svečanosti.


"Prihvatili smo poziv, bilo je važno da čujemo i saznamo istinu i pokažemo respekt prema ljudima koji su izgubili i sačuvali živote i borili se za našu zemlju. Kako je rekao predsednik KSS Predrag Danilović

 

- Naša utakmica je samo na pobedu i poraz, a njihova je mnogo važnija na život i smrt. Naklon, respekt i zahvalnost svima", rekao je Đorđević.

 

foto: Kss.rs

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...