POZNATI NOVI DETALJI HAPŠENJA KOŠARKAŠA PARTIZANA: Policija zaustavila Tomasa u rutinskoj kontroli, a onda su osetili miris marihuane...
Foto: Pritnscreen/Instagram

NEVEROVATNO

POZNATI NOVI DETALJI HAPŠENJA KOŠARKAŠA PARTIZANA: Policija zaustavila Tomasa u rutinskoj kontroli, a onda su osetili miris marihuane...

Košarka -

Košarkaš Partizana Rašon Tomas uhapšen je u ponedeljak u SAD zbog posedovanja droge, ali i pušten dva dana kasnije uz kauciju od 32.000 dolara, prenose američki mediji.

Amerikanac je završio u zatvoru u Teksasu jer mu je tokom policijske kontrole pronađeno nekoliko pilula ekstazija i 3,5 grama marihuane, prenosi lokalni "Gensville registre" reči portparolke policijske uprave u Gensvilu Belve Meklinton.

Isti izvor navodi da je policajac tokom kontrole osetio miris marihuane u kolima i zatražio pretres.

- Tomas je bio u srebrnom automobilu Kia optima, a kada je spustio prozore, policajac je osetio marihuanu, koju je očigledno Tomas konzumirao tokom vožnje - rekao je portparol Gejnsvil policije iz Teksasa Belva Mek Klinton.

Posle toga usledila je redovno kontrola u kojoj su pronađene gore navedene supstance.

On je priveden u zatvor Kuk Kantri 29. jula, da bi dan kasnije bio pušten posle plaćanja kaucije u iznosu od 32.000 dolara.

Tomasa suoče sa dva krivična dela trećeg stepena jer je posedovao drogu iz grupe 2 koja je veća od dozvoljene, kao i takođe veću količinu marihuane.

Tomasu, koji je nedavno u Partizan došao iz Sasarija, zbog posedovanja droge preti zatvorska kazna i do 10 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track