PODRŠKA UHAPŠENOM KOŠARKAŠU PARTIZANA: Trener stao na stranu Rašona Tomasa koji je PAO zbog posedovanja droge
Foto: Gainesville Police Department

SVI GREŠE

PODRŠKA UHAPŠENOM KOŠARKAŠU PARTIZANA: Trener stao na stranu Rašona Tomasa koji je PAO zbog posedovanja droge

Košarka -

Jedno od najozbiljnijih pojačanja košarkaša Partizana Rašon Tomas, koji je pre dva dana uhapšen u SAD zbog posedovanja droge, dobija podršku sa svih strana.

Najznačajnija je sigurno od trenera Sasarija Đanmarka Poceka, koji ga je trenirao prošle sezone u italijanskom klubu. On mu je dao podršku da izdrži, napominjući da svi prolaze kroz teške periode u životu.

"Moji sinovi! U životu pravimo greške i padamo... a onda? Onda se ponovo dižemo", kratko i jasno je napisao Đanmarko Poceko i time stao na Tomasovu stranu.

Američki košarkaš je bio jedan od najzaslužnijih što je Sasari prošle sezone stigao do finala "palakanestra", tim sa Sardinije osvojio je Kup FIBA Evrope, a upravo je Tomas bio glavni igrač italijanskog kluba.

Partizan još nije doneo odluku i, prema rečima prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića, prati situaciju u Sjedinjenim Američkim Državama, ali kako sada stvari stoje, najverovatnije treba očekivati novčanu kaznu, i male su šanse da će ga klub suspendovati ili raskinuti ugovor.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: gainesville police department)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track