PLAVA ARENA PRATI SALETOVE ORLOVE NA MUNDOBASKET: Za meč košarkaša Srbije i Litvanije do petka prodato 11.000 ulaznica! Ne zaboravite na OVAJ detalj
Foto: Starsport©

SVI NA BASKET

PLAVA ARENA PRATI SALETOVE ORLOVE NA MUNDOBASKET: Za meč košarkaša Srbije i Litvanije do petka prodato 11.000 ulaznica! Ne zaboravite na OVAJ detalj

Košarka -

Košarkaši Srbije i Litvanije u subotu od 21 čas igraju meč u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, koje će se od 31. avgusta do 15. septembra igrati u Kini.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević rekao je da je do petka prodato 11.000 ulaznica i ponovio apel da se zbog humanitarnog karaktera meča i akcije KSS i Unicefa za izgradnju inkluzivnih igrališta i obezbeđivanje lepšeg detinjstva za decu sa smetnjama u razvoju, svi navijače pojave odeveni u plavo.

Nakon meča sa Litvancima u Beogradu, protiv istog tima izabrtanici selektora Đorđevića će igrati dva dana kasnije u Kaunasu, a potom putuju na Akropolis kup, koji će se igrati od 16. do 18. avgusta, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu, gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu, gde će im rivali biti Italija, Novi Zeland i Francuska.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu, gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track