NI NBA ŠAMPION NEĆE U KINU: Novi otkaz Gregu Popoviću!
Foto: AP

grega stiže problem za problemom

NI NBA ŠAMPION NEĆE U KINU: Novi otkaz Gregu Popoviću!

Košarka -

Američka košarkaška reprezentacija ostala je bez još jednog u nizu aduta za Svetsko prvenstvo u Kini, i pošto prvi plejmejker NBA šampiona Toronta Kajl Lauri neće igrati na Mundobasketu!

On je saopštio da neće biti deo tima selektora Grega Popovića na Mundobasketu jer nije dobio dozvolu lekara da se vrati na teren posle hirurške intervencije na palcu, koju je obavio 19. jula.

Laurijev izostanak iz ekipe je donekle i bio očekivan nakon pomenute operacije, čekala se samo zvanična potvrda iz tabora SAD, a vrsni plejmejker je o svemu tome obavestio javnost putem svog instagrama.

- Nadao sam se da ću dobiti dozvolu da igram na Svetskom prvenstvu, ali to se nije desilo. Verovao sam da ću uspeti da se oporavim na vreme da pomognem mojoj zemlji u napadu na zlatnu medalju na predstojećem turniru. Volim da igram za SAD, ali ovaj put ću morati da presedim takmičenje i ispratim od kuće iz fotelje. Na kraju dana, ubeđen sam da će oni koji će igrati u Kini pobediti i osvojiti medalju za državu... Napred Amerika - napisao je Lauri.

foto: Printscreen

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja