Najnovije vesti

LUDI SRBIN ZADOVOLJAN PRIPREMAMA AMERA: Pobeda ili poraz u ovom trenutku su nebitni (FOTO)
Foto: AP

PRIPREME SAD

LUDI SRBIN ZADOVOLJAN PRIPREMAMA AMERA: Pobeda ili poraz u ovom trenutku su nebitni (FOTO)

Košarka

Selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popovič istakao je da je zadovoljan igrom svog tima u pripremnom meču sa Španijom.

Ameri su u Kaliforniji slavili sa 90:81, a Popovič je zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

 

"Ovo je bilo kao krštenje, igrali smo konačno protiv strane ekipe. Definivno najzadovoljniji sam kako smo igrali u odbrani. Odradili smo dobar posao s obzirom na to da je dosta novih igrača, imali smo zaista dobar meč", kaže Popovič.

 

foto: Fonet AP

"Bilo je mnogo situacija u ovom meču iz kojih smo mogli da naučimo. Pobeda ili poraz u ovom trenutnu su nebitni. Sve je u tome da budete bolji, da se tim ujedini, da naučite kako da koristite određene situacije", kaže selektor SAD.

 

Trener San Antonija može da bude zadovoljan učinkom velikog broja igrača. Donovan Mičel je postigao 13 poena. Bio je najefikasniji kod Amerikanaca.

 

"Svi u ovom timu mogu da daju doprinos što se tiče poena. Imamo tu volju da se žrtvujemo u odbrani da načinimo skok više, da orgiramo bolje akcije. Čak i oni koji ne igraju mnogo mogu da budu lideri sa klupe. Ovo je grupa igrača koja je voljna da upija znanje, da se žrtvuje. Svako želi da bude deo takvog tima", smatra Mičel.

 

kurir.rs / kurir sport 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...