TO SE ZOVE MEGA UŽIVANCIJA: Neko s delfinima, a neko s ajkulama!
Foto: Kurir

Bahami

TO SE ZOVE MEGA UŽIVANCIJA: Neko s delfinima, a neko s ajkulama!

Košarka -

Košarkaši beogradskog kluba na egzotičnoj destinaciji nisu samo trenirali i igrali kontrolne mečeve već su i punili baterije

Košarkaši Mega Bemaksa baš umeju da uživaju na Bahamima!

Međutim, nisu košarkaši ovog beogradskog kluba otišli na popularno ostrvo samo na odmor, već i da vredno treniraju i pripremaju se za novu sezonu. U veoma uzbudljivom susretu sa vicešampionom NCAA Teksas Tekom umalo da iznenade (94:92), ali svakako su mogli da budu zadovoljni prikazanom igrom, pogotovo imajući u vidu malo vremena za aklimatizaciju po dolasku na Bahame.

Fliper... Ratkovica i  Milojević
Fliper... Ratkovica i Milojevićfoto: Kurir

Drugi meč sa Teksas Tekom odigrali su sinoć, a pronašli su vremena i da se malo opuste. Pored uživanja na plažama i u vodi, stručni štab je iskoristio priliku za neobične aktivnosti, pa su tako Dejan Milojević i Branislav Ratkovica plivali sa delfinima.

Sreća da su male... Goran Ćakić
Sreća da su male... Goran Ćakićfoto: Kurir

Fizioterapeut Miloš Savić je 34. rođendan proslavio upravo na Bahamima a, između ostalog, slobodno vreme je iskoristio i za ronjenje. Generalni menadžer Goran Ćakić je isprobavao egzotičnije aktivnosti poput plivanja sa ajkulama, a hranio je i iguane.

Red košarke,  red plaže... Trening Mega  Bemaksa
Red košarke, red plaže... Trening Mega Bemaksafoto: Kurir

Delegacija Mege se sa Bahamima vraća danas, a slede nove kontrolne utakmice, od kojih je prva protiv Karšijake 31. avgusta.

Kurir.rs/P. G. Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track