KK CRVENA ZVEZDA PUŠTA U PRODAJU SEZONSKE ULAZNICE: Crveno-beli u Areni već za 5.000 dinara!
Foto: KK Crvena zvezda

Hit cene

KK CRVENA ZVEZDA PUŠTA U PRODAJU SEZONSKE ULAZNICE: Crveno-beli u Areni već za 5.000 dinara!

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će prodaja sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu početi u ponedeljak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Ulaznice će se prodavati u protorijama kluba radnim danima od 10 do 18 časova, a subotom do 16.

Cene sezonskih ulaznica za ABA i Superligu kreću se od 80.000 do 170.000 dinara, dok paket ulaznica sve utakmice Evrolige košraju od 5.000 do 400.000.

"KK Crvena zvezda cenama ulaznica u prodaji, posebno paketa Evroliga Nivo 400 koji košta samo 5.000 dinara za 15 mečeva u Beogradskoj areni (330 dinara po utakmici) želi da omogući svima da bodre svoj klub iz najveće hale na Balkanu, ali i da naprave ambijent koji niko nema u Evroligi i po čemu je Crvena zvezda jedinstvena u ovom takmičenju", navodi se u saopštenju.

Karte će takodje moći da se kupe i putem interneta, ali samo odredjene i to: paketi karata Evrolige u Areni - Loža sever nivo 200 i tribina nivo 400. Zatim sezonske karte za tribinu A i B, kao i za parter B i parter četiri 4.

Kupovina na tri i šest rata biće kao i do sad omogućena svim vlasnicima određenih kreditnih kartica.

Klub podseća da je u prodaji ograničen kontigent sezonskih ulaznica zbog velikog odziva i broja kupljenih karata u predsezonskoj kampanji, a prodaja sezonskih ulaznica trajaće do 20. septembra.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track