Najnovije vesti

KAZNA ZA POLICAJCA KOJI JE TUKAO NAVIJAČA ZVEZDE U PODGORICI: Utvrđeno da je Marko Lazović udarao pristalicu crveno-belih
Foto: Printskrin

STIGLA KAZNA

KAZNA ZA POLICAJCA KOJI JE TUKAO NAVIJAČA ZVEZDE U PODGORICI: Utvrđeno da je Marko Lazović udarao pristalicu crveno-belih

Košarka

Policijski inspektor Marko Lazović biće kažnjen zbog udaranja navijača "Crvene zvezde", uoči košarkaške utakmice protiv "Budućnosti" odigrane 17. aprila u Sportskom centru "Morača" u Podgorici - jer je utvrđeno da se ponašao u suprotnosti sa Kodeksom policijke etike.

Odluku o tome kako će službenik Sektora kriminalističke policije biti sankcionisan, će doneti direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Marko Lazović je sin Veljovićevog pomoćnika Zorana Lazovića.

Veljoviću je predmet "Lazović" dostavljen nakon što je Etički odbor ocenio da se taj inspektor ogrešio o Kodeks.

"Etički odbor je doneo mišljenje da je postupanje policijskog službenika L. M. u predmetnom događaju bilo suprotno Kodeksu policijske etike, usled čega je Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije predmet dostavilo na dalje postupanje starešini Uprave policije" saopšteno je Vijestima iz MUP-a.

Osim postupka koji je vodilo Odeljenje za unutrašnju kontrolu policije, protiv njega se postupak vodi i u Osnovnom tužilaštvu.

To tužilaštvo ispituje jesu li on, službenik Uprave carina Amar Nuhodžić i službenik Agencije za sprečavanje korupcije Zoran Marković počinili bilo koje krivično delo 17. aprila u SC "Morača".Lazović je te noći tukao navijača"Crvene zvezde", a Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova, zaletao se ka igračima beogradskog kluba prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrejavanja za meč.

Na snimcima podeljenim na društvenim mrežama, vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren sa sedišta u parteru i da pljuje gostujuće igrače. Nuhodžić se zbog ponašanja svog sina izvinio javnosti i navijačima.

kurir.rs / Beta 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...