SJAJAN GEST MEGE: Evo kako će se klub zahvaliti Mitrovčanima za gostoprimstvo tokom prethodnih sezona
Foto: Cibona/Željko Baksaj

SVI U BEOGRAD

SJAJAN GEST MEGE: Evo kako će se klub zahvaliti Mitrovčanima za gostoprimstvo tokom prethodnih sezona

Košarka -

Mega je odlučila da se oduži Sremskoj Mitrovici, u kojoj je prethodnih sezona igrala utakmice kao domaćin.

Klub će od ove sezone igrati u novobeogradskoj hali sportova "Ranko Žeravica" i odlučeno je da se Mitrovčanima obezbedi prevoz i ulaz na prvi meč izabranika Dejana Milojevića u novoj sezoni ABA lige.

"Dragi Mitrovčani,

Za veliku podršku i izvanredno gostoprimstvo koje smo imali tokom prethodnih pet sezona, koliko je KK Mega Bemax svoje utakmice kao domaćin igrao u hali PSC Pinki, želimo da vam se zahvalimo i na simboličan način odužimo za divne trenutke koje smo u Sremskoj Mitrovici proveli zajedno", stoji u saopštenju kluba.

"Sve ljubitelje košarke, navijače našeg kluba, pozivamo da u petak, 4. oktobra budu naši specijalni gosti na otvaranju sezone 2019/2020 u ABA ligi na utakmici sa Cedevita Olimpijom koja se igra u novobeogradskoj hali sportova Ranko Žeravica sa početkom u 20 časova. Obezbeđen je besplatan autobuski prevoz, koji sa platoa PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici kreće u petak u 18.30 kao i ulaznice za utakmicu", dodaje se u saopštenju.

Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na sledeću adresu: d.stojiljkovic@yahoo.com kao i putem telefona 064/4775598. Rok za prijavu je četvrtak 3. oktobar do 12 časova, a broj mesta je ograničen.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track