NEMANJA GORDIĆ PRED TOFAŠ: Uzbuđeni smo što ćemo napokon igrati pred našim navijačima!
Foto: Printscreen/Instagram

evrokup

NEMANJA GORDIĆ PRED TOFAŠ: Uzbuđeni smo što ćemo napokon igrati pred našim navijačima!

Košarka -

Košarkaš Partizana Nemanja Gordić rekao je danas da se saigrači i on raduju prvoj utakmici na svom terenu u novoj sezoni i dodao da će pobeda u Veneciji dobiti na značaju samo ako crno-beli odbrane domaći teren u meču protiv Tofaša.

"Svi smo uzbudjeni, prvi meč kod kuće u sezoni. Drago nam je što ćemo sutra igrati pred našim navijačima meč protiv jako kvalitetne ekipe Tofaša", rekao je Gordić novinarima u Beogradskoj areni.

Posle osvajanja ABA Superkupa i pobeda na gostujućim terenima u prvim mečevima ABA lige i Evrokupa, crno-beli će sutra prvi put ove sezone igrati na domaćem terenu. U Beogradsku arenu stiže turski Tofaš, ekipa koja je u prvom kolu zabeležila pobedu protiv Limoža.

"Cela ekipa jedva čeka taj meč. S druge strane to je i opasno, ne smemo da očekujemo laku utakmicu, niti da čemo rešiti utakmicu u prvih 10 minuta. Moramo da gradimo igru svih 40 minuta. Ukoliko ispoštujemo plan, imamo šanse za pobedu", rekao je Gordić.

Partizan je u pripremnom periodu dobio sve utakmice, ali po rečima Gordića, ekipa ne rezmišlja o tome.

"Priča se dosta o tome, ali sve to može da ima kontraefekat. Ova utakmica sutra je važna kako bismo valorizovali ovu pobedu na strani protiv Venecije. Da bi ta pobeda dobila na značaju treba da odbranimo domaći teren sutra", rekao je Gordić.

Kako je naveo, Tofaš je iskusna ekipa, sa dosta stranaca koji imaju "dosta jakih utakmica u nogama".

"Naša prednost je energija i kontakt igra. Trudićemo se da nametnemo naš stil", rekao je Gordić.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track