PAO I TOFAŠ, NEKA SE SPREME OSTALI: Evropski Partizan u tri dana će preći 2.500 kilometara!
Foto: Kkpartizan.rs

Majstorski

PAO I TOFAŠ, NEKA SE SPREME OSTALI: Evropski Partizan u tri dana će preći 2.500 kilometara!

Košarka -

Putešestvije Crno-beli odlaze u Koper na utakmicu ABA lige, pa pravo odatle idu za Vilnjus na gostovanje Lijetuvosu u Evrokupu

Pregrmeli su košarkaši Partizana prvo domaćinstvo u Areni ove sezone, pobedili turski Tofaš (93:80), ali vremena za neko veliko slavlje nema. Bitnije im je da se dobro oporave i spreme za veliko putešestvije koje ih očekuje.

Crno-beli već u subotu (18.00) igraju u Koperu (Slovenija) sa Primorskom u okviru drugog kola ABA lige, da bi pravo odatle, posle utakmice, krenuli na još duži put, jer ih u utorak očekuje teško gostovanje Lijetuvos Ritasu.

Ovo praktično znači da će crno-beli za tri-četiri dana preći oko 2.500 kilometara i odigrati dve utakmice. Najpre će u Koper, što je nešto više od 800 kilometara, a zatim i u Vilnjus, do kojeg iz Slovenije treba preći skoro 1.650. Da stvar bude još napornija i teža po crno-bele, u ABA ligi im sledi još jedno gostovanje jer u trećem kolu igraju s Mornarom u Baru.

foto: Kkpartizan.rs

Junak trijumfa Rade Zagorac poručuje da od Partizana treba očekivati dobre partije:

- Ekipa prepoznaje kada nekom dobro ide. U ovom trenutku možemo da se izdignemo u bilo kojoj situaciji. Trener je od početka s nama. Uspostavio je sistem koji svi poštujemo. Pronašao je svakom dobru rolu. Igrači u tim svojim ulogama moraju da budu svesni svojih kvaliteta i da ne iskaču previše. Mi to imamo!

Kurir.rs / G. F.

Foto: kkpartizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track