ŽENSKA KOŠARKA: Zvezda u Novom Sadu, Radivoj Korać domaćin ekipi 021
Foto: ŽKK Radivoj Korać

domaće prvenstvo

ŽENSKA KOŠARKA: Zvezda u Novom Sadu, Radivoj Korać domaćin ekipi 021

Košarka -

Košarkašice Crvene zvezde igraju u drugom kolu Prve ženske lige protiv Novosadske ŽKA, dok će Radivoj Korać dočekati novosadsku ekipu 021.

Ovog vikenda u utakmicama drugog kola Prve ženske lige za košarkašice igra se i repriza prošlosezonskih polufinalnih duela, pošto će igrati Radivoj Korać i 021 iz Novog Sada, odnosno Novosadska ŽKA i Crvena zvezda.

Ekipa 021 je u prošloj sezoni ostvarila najveći uspeh, pošto je u polufinalu pobedila Radivoj Korać, koji će pokušati da se revanšira Novosadjankama pred svojim navijačima, u subotu od 18 časova.

Oba tima utakmicu dočekuju u odličnom raspoloženju. Ekipa iz Novog Sada je na svom terenu ubedljivo pobedila Partizan, dok je Radivoj Korać u gostima bio bolji od aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

Beogradski klub će prvi put biti domaćin u "Žućkovoj avliji" - SC Radivoj Korać.

U nedelju od 18 časovaekipa ŽKA dočekuje Crvenu zvezdu. Crveno-bele su na startu prvenstva na svom terenu doživele poraz od Koraća, pa u Novom Sadu jure prvu pobedu u novoj sezoni. S druge strane, domaćin je u prvom kolu pobedio Vrbas u gostima.

U ostalim utakmicama Partizan će u subotu od 16.30 igrati na gostovanju protiv Studenta u Nišu, a pola sata kasnije počinje duel Kraljeva i Vrbasa. Utakmica Proleter 023 i Radnički počinje u subotu od 18 časova.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track