AMERIKANAC UŽIVA NA BEOGRADSKIM SPLAVOVIMA: Ona leči Rašona Tomasa!
Foto: Starsport©

Opa

AMERIKANAC UŽIVA NA BEOGRADSKIM SPLAVOVIMA: Ona leči Rašona Tomasa!

Košarka -

Nije otputovao s ekipom Krilni centar Partizana zbog povrede propustio tri meča, a slobodno vreme koristi da upozna noćni život prestonice Srbije

Najveće letošnje pojačanje KK Partizan Rašon Tomas zbog povrede preskočio je nekoliko utakmica crno-belih, uključujući i sinoćnju protiv Lijetuvosa u Evrokupu.

Amerikanac se, osim medicinskih terapija, odlučio i za jednu alternativnu - blejanje na splavu, i to u društvu jedne ovdašnje lepotice. U pitanju je izvesna Sofija, koja se na društvenim mrežama pohvalila kako se druži s krilnim centrom Partizana.

Povreda koju ima Tomas očigledno nije takva da bi on morao da miruje, pa je odlučio da se, dok ima slobodnog vremena, upozna s čarima noćnog života u Beogradu, koji mnogi proglašavaju evropskim Njujorkom.

Rašon je jedan od najpozitivnijih likova u ekipi Partizana, uvek spreman na šalu. Međutim, taman kad je potpisao za klub iz Humske, našao se u centru skandala u SAD, gde je priveden jer je vozio automobil u kome su pronađeni narkotici - nekoliko pilula ekstazija, 3,5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša. Međutim, ispostavilo se da droga nije pripadala njemu i da je on samo vozio automobil.

- Bio sam u pogrešno vreme na pogrešnom mestu - opisao je taj događaj Rašon.

Ovoga puta je bio na pravom mestu u pravo vreme.

To je ljubav OD NAVIJAČA - RAKIJA!

Tomas je brzo postao miljenik navijača Partizana, a interesantno je da su mu nedavno poklonili flašu domaće rakije. - To je ljubav - napisao je Amerikanac uz fotografiju poklona. Tomas zaista uživa u glavnom gradu Srbije, a kako i ne bi kad živi u luksuznom apartmanu u Beogradu na vodi.

(Kurir.rs / Predrag Gajić Foto:Starsport©)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track