MIROSLAV NIKOLIĆ ZA KURIR: Pored Evrokupa, nisu bitni porazi u ABA ligi
Foto: Marina Lopičić

Stručni ugao

MIROSLAV NIKOLIĆ ZA KURIR: Pored Evrokupa, nisu bitni porazi u ABA ligi

Košarka -

Pustimo Zvezdu i Partizan, oni su institucije. Daj igrače iz unutrašnjosti. Za to se borim godinama, za našu jaku ligu, kaže Nikolić

Doskorašnji pomoćnik Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije i nekadašnji trener Partizana Miroslav Nikolić kaže da mu situacija u kojoj se crno-beli nalaze izgleda zadovoljavajuće u ovom trenutku.

- Da vam kažem, ne brinu mene porazi u ABA ligi, tu treba da si među prva četiri na kraju. Glave su u Evropi. Partizan ima dosta stranaca koji igraju dobro. Odlična je to ekipa, ne vidim zašto bi bilo šta bilo loše.

Vidim Partizan u prva četiri, boriće se sigurno jer prva dva tima iz Evrokupa idu u Evroligu. Ponavljam, dobra je to ekipa, u kojoj se dobro radi - kazao je Nikolić, pa se osvrnuo na veliki broj stranaca u dva naša najveća kluba:

- Pustimo Zvezdu i Partizan, oni su institucije. Daj igrače iz unutrašnjosti. Za to se borim godinama, za našu jaku ligu. Da ne dođe Kup pa bude po 60 razlike. Može tri kvalitetna stranca, a naši da se razigravaju. Stranci odu za godinu dana, pa idemo ponovo. Daj da pravimo igrače, ne interesuje me Evroliga sa deset stranaca.

Posle velike pobede nad Fenerom u Beogradu, Zvezda će večeras (20.05) pokušati da donese bodove s gostovanja Makabiju koji je u prva dva kola tesno poražen na gostovanjima Himkiju i Realu. Kvota na crveno-bele je čak 3,50, dok pobeda domaćina plaća 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Crvena zvezda.

Kurir.rs / Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track