MILAN TOMIĆ PRED KRKU: Čvrsto, bez padova i koncentrisano!
Foto: Starsport©

ABA LIGA

MILAN TOMIĆ PRED KRKU: Čvrsto, bez padova i koncentrisano!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Krke mora da odigra čvrsto, bez padova i koncentrisano ako želi da upiše pobedu.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je u prošlom kolu savladala Zadar kao gost i koja je redovan učesnik regionalnog takmičenja. U ovaj meč ulaze bez pritiska. S druge strane, mi smo nakon teške utakmice u Tel Avivu morali brzo da se okrenemo pripremi ove utakmice i to je ritam koji će biti uobičajen u narednom periodu", rekao je Tomić za klupski sajt.

S obzirom na pojačanja pristigla u Bar, od Mornara se ove sezone u ABA ligi očekuje i mnogo, što dokazuju i uvodne dve pobede. Dakle, Partizan danas (17.00) čeka novo teško gostovanje - kvota na keca je 1,80, a na pobedu crno-belih 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mornar - Partizan.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Sloveniju gde ih sutra od 18.00 očekuje meč trećeg kola ABA lige protiv ekipe Krke.

"U Novom mestu moramo da odigramo čvrsto, bez padova, koncentrisano i da tako dodjemo do bodova u gostujućoj hali koja je mala, ali u kojoj atmosfera puno znači igračima Krke", rekao je trener crveno-belih.

Obe ekipe nakon prva dva kola imaju po pobedu i poraz.

"Nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali bićemo spremni i da se ne ponavljamo, zna se šta je potrebno da uradimo da dodjemo do bodova - da odigramo dobru odbranu, da igramo agresivno, da kontrolišemo utakmicu, čime bismo došli do pobede i u dobroj atmosferi nastavili dalje, jer nas brzo nakon toga očekuju novi izazovi", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

Ekipa Zvezde se odmah nakon utakmice vraća se u Beograd, a onda slede dve utakmice u kojima će crveno-beli biti domaćini. Prvo Barseloni u četvrtak u hali "Aleksandar Nikolić", a onda i ekipi Mega Bemaksa u nedelju u okviru četvrtog kola ABA lige.

Kurir sport / beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track