NBA SVAKI DAN, NBA SVAKU NOĆ! Više od 200 utakmica najbolje planetarne košarke stiže u Srbiju! I TO NIJE SVE! (KURIR TV)
Foto: Promo

NBA SVAKI DAN, NBA SVAKU NOĆ! Više od 200 utakmica najbolje planetarne košarke stiže u Srbiju! I TO NIJE SVE! (KURIR TV)

Košarka -
1 / 3 Foto: Promo

Najbolja svetska košarkaška liga vraća se "na velika vrata" u Srbiju, ali i zemlje regiona! Prve utakmice nove NBA sezone gledaoci su već imali prilike da pogledaju na TV Arena sport, a to je samo početak svega onoga što nas očekuje u predstojećoj 2019/20. Više od 200 prenosa utakmica, All star vikend i mečevi plejofa, tačnije sve ono što se događa u svetu NBA košarke, biće prikazani na Areni, dok će ljubitelji košarke u svim zemljama regiona moći da prate dešavanja na svojim pametnim uređajima zahvaljujući Telekom Srbija grupi.

U specijalnoj emisiji "NBA studio", koja je uživo emitovana iz hotela "Radison colection", gosti Edina Avdića i Nenada Kostića bili su generani direktor Telekoma Predrag Ćulibrk, koordinator za internet i mulutimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić i direktor Arena sport Nebojša Žugić. Gosti emisije bili su i sportski direktor KK Partizan Nikola Lončar, bivši košarkaš Igor Rakočević i novinar Ivan Bogunović.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track