VRAĆA SE NA MESTO USPEHA: Dragan Bajić ponovo trener Igokee!
Foto: ABA Liga

ABA LIGA

VRAĆA SE NA MESTO USPEHA: Dragan Bajić ponovo trener Igokee!

Košarka -

Iskusni košarkaški stručnjak Dragan Bajić ponovo će biti imenovan za glavnog trenera ABA ligaša Igokee sa kojom je svojevremeno napravio najveću senzaciju u regionalnom takmičenju.

Na klupi Aleksandrovčana zameniće Marka Baraća koji je u odsustvu prvog trenera Aleksandra Trifunovića vodio ekipu na startu sezone. Četiri poraza na početku ABA lige primorala su upravu kluba da reaguje, pa je odlučeno da se na klupu vrati Bajić koji je sa Igokeom pravio najbolje rezultate u njenoj istoriji.

Bajić je do sada u Igokei radio 2010, 2011. i 2015. godine i ovo će mu biti četvrti mandat u ekipi iz Republike Srpske.

"Odlučeno je da Bajić preuzme ekipu. Alreksandar Trifunović ostaje u klubu kao Bajićev savetnik dok se potpuno ne oporavi nakon moždanog udara. Seli smo i dogovorili se da se zajedničkim snagama vratimo pobedama. U dogovoru s Trifunovićem, i uz konsultaciju sa lekarima, nismo želeli da preuzimamo rizik, jer je Trifino zdravlje na prvom mestu, bez obzira što ima veliku želju da se vrati na klupu. Kada se potpuno oporavi, onda ćemo se zajedno dogovoriti o daljim koracima. Bajić je veliki prijatelj kluba i sigurno će u budućnosti ostati u Igokei na nekoj funkciji", izjavio je za ATV generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Povratnički debi Bajić će imati u nedjelju protiv Zadra u Laktašima, a on je upravo bio trener koji je Aleksandrovčane vodio do prvog mesta u regularnom delu takmičenja.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track