ludnica

IMALI SU OSEĆAJ KAO DA IGRAJU U BEOGRADU: Pogledajte sjajnu podršku Grobara košarkašima u Francuskoj! (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su večeras francuski Limož 82:60 (16:25, 20:7, 20:8, 26:20) u petom kolu grupe B Evrokupa.

Crno-beli su sa skorom 5-0 vodeća ekipa u grupi i jedini tim u takmičenju koji je posle pet kola neporažen. Izabranici Andree Trinkijerija loše su otvorili meč, što je Limož iskoristio da napravi prednost, koja je u jednom trenutku iznosila 12 poena. Crno-beli su igrom u drugoj i trećoj deonici uspeli da neutrališu prednost, a dobrom igrom u odbrani rivalu su za te dve četvrtine dozvoli da ubaci samo 15 poena. Do kraja meča, košarkaši Partizana uspeli su da održe prednost, koja je na kraju iznosila plus 22 i da seriju gostovanja, pred dva meča u Beogradu, završe trijumfalno.Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rašon Tomas sa 16 poena i pet skokova, Markus Pejdž ubacio je 14, Nemanja Gordić jedan manje, dok je Mozli Vilijams mec završio sa 11 koševa, a jedan skok mu je nedostajao za dabl-dabl.

Čitav meč sa tribina pratili su navijači Partizana iz Pariza koji su pružili značajnu podršku crno-belima u ovoj velikoj i teško izvojevanoj pobedi.

Po završetku meča nastao je opšti haos i ludnica kada su košarkaši crno-belih došli do dela trbine gde su bili smešteni Grobari iz prestonice Francuske.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track