DA LI JE SAŠA ISKULIRAO SAŠU? Obradović: KO TO KAŽE, KO TO LAŽE da nisam pružio ruku Saletu?
Foto: @starsport, Dragan Kadić, Printscreen

U žiži!

DA LI JE SAŠA ISKULIRAO SAŠU? Obradović: KO TO KAŽE, KO TO LAŽE da nisam pružio ruku Saletu?

Košarka -

Obradović demantuje da je u sukobu s Đorđevićem i tvrdi da se zagrlio s njim posle utakmice Virtus - Monako (77:75)

Košarkaši Bolonje srpskog trenera Aleksandra Đorđevića pobedili su Monako Saše Obradovića, i to pogotkom Miloša Teodosića u poslednjoj sekundi - 77:75 u 5. kolu Evrokupa.

A pobednički koš Tea zapao je u senku pisanja pojedinih medija da su srpski treneri izbegli da se pozdrave pre i posle meča.

- Iako je to uobičajena praksa posle svake utakmice, to nije bio slučaj preksinoć u Bolonji. Obradović je pružio ruku Teodosiću i Markoviću, kao i ostalim igračima kluba iz Italije, ali nije svom kolegi sa druge strane, koji je odmah posle meča krenuo da čestita svojim košarkašima na velikoj pobedi, a odmah zatim otišao u tunel - piše na pojedinim portalima.

Ipak, povodom ovih pisanja oglasio se Saša Obradović.

- Čista glupost i neistina! Sale i ja imamo fenomenalan odnos, pre i posle meča srdačno smo se pozdravili i pričali. Jesam brzo krenuo da izađem, ali sam i dao ruku, a posle toga je Sale došao u autobus da se još jednom izljubimo, onako bratski - kazao je Obradović, a preneo portal Telegraf.

Inače, trener Monaka je jedan od potencijalnih kandidata da nasledi Đorđevića na klupi državnog tima, a rukovodstvo KSS uskoro bi trebalo da saopšti ko će voditi Srbiju u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre.

Kurir / M. N.

Foto: Printscreen, Dragan Kadić, @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja