EKSPRESNA REAKCIJA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Evo kako je Ostoja Mijailović odgovorio na napade iz Železnika
Foto: Dragan Kadić

KRATKO I KONCIZNO

EKSPRESNA REAKCIJA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Evo kako je Ostoja Mijailović odgovorio na napade iz Železnika

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović odgovorio je na napade FMP-a.

Klub iz Železnika je, posle jučerašnje utakmice u kojoj su crno-beli pobedili 90:85, zamerio domaćinu, to jest Partizanu, što ih nije zaštitio od uvreda sa tribina.

"Panteri" su za sve okrivili upravo Mijailovića.

"Pošto smo od čoveka koji je trenutno na mestu predsednika KK Partizan više puta čuli u javnim istupima da je 'dobar srpski domaćin' nije nam jasno da li tako u svojoj kući u Prislonici kod Čačka dočekuje goste psovkama, uvredama na račun njihovih porodica, i najprimitivnijim izlivima mržnje?

Zato dotičnog, koji se očigledno kroz svoje javne nastupe bavi svima, osim svojim klubom (što donekle i razumemo jer je u košarku ušao tek pre 3 godine) smatramo najodgovornijim za organizaciju utakmice 5. kola ABA lige, a skandiranja sa tribina i napade grupe divljaka iza klupe KK FMP organizovanim i režiranim", kaže se, između ostalog, u saopštenju "pantera".

Nedugo pošto se u javnosti pojavilo saopštenje iz Železnika, oglasio se i Mijailović.

"Poznata beogradska kuhinja ponovo radi pred predstojeći gradski derbi. Nemate razlog za strah, imate mnogo veći budžet od KKPartizan. Za pobedu ćemo se boriti srcem, na parketu, a ne kroz medijska saopštenja!", napisao je Mijailović u saopštenju.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track