ZVEZDA U PAKLU ARENE ČEKA REAL: Ovde smo mi kraljevi! (FOTO)
Foto: Starsport

Veliki meč

ZVEZDA U PAKLU ARENE ČEKA REAL: Ovde smo mi kraljevi! (FOTO)

Košarka -

Evroligaško usijanje: Crveno-beli posle Himkija žele da sruše najtrofejniji klub Evrope i tako ostanu u trci za top 8

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju danas (19.00 Sport klub) slavni Real u 7. kolu Evrolige sa željom da ostvare i drugi trijumf zaredom u elitnom takmičenju.

Crveno-beli su posle pobede nad Himkijem spremni da skinu skalp i „kraljevskom klubu“ i tako ostanu u trci za plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi.

- Dobro znamo šta znači ime Reala, to je najveći mogući brend i ekipa koja bez obzira na formu uvek ima najviše ciljeve u svakoj sezoni. Izašli su iz težeg perioda pobedom u prošlom kolu Evrolige, ali izuzetno je važno da kontrolišemo utakmicu jer je njihov stil igre dobro poznat. Veoma brza igra, sa mnogo šuteva za tri poena. Zato nam je potrebna izuzetno velika koncentracija kako ne bismo upali u zamku brze košarke - poručio je trener Zvezde Andrija Gavrilović.

foto: Kurir

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić ističe da se tim vratio u pobednički ritam i veruje da se taj niz može nastaviti i posle večerašnje utakmice.

- Očekuje nas još jedna velika utakmica u Areni protiv ekipe i kluba za koji se zna šta predstavlja u evropskoj košarci. Real nije pretrpeo velike izmene u odnosu na prošlu sezonu, ali i dalje ima veliki kvalitet, igrači se dobro poznaju, uigrani su i izuzetno brzi. Uz sve to, znaju se ciljevi takvog kluba. Mi polako hvatamo ritam, zabeležili smo dve izuzetno važne pobede, a utakmica s Realom je sama po sebi nešto više i još veći izazov - istakao je Dobrić.

Pobedom nad Himkijem u prošlom kolu Zvezda se uzdigla i puna samopouzdanja čeka večeras (19.00) Real Madrid koji ima dosta problema na gostovanjima. Kec u Areni je 2,55, a dvojka 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Read Madrid.

Kurir.rs/ Milan Nastić Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track