SRBIN ZASENIO AMERIKANCE NA UTAKMICI NBA LIGE: Luka, brate, kam tu Zvezda!
Foto: Instagram

Hit u Bostonu

SRBIN ZASENIO AMERIKANCE NA UTAKMICI NBA LIGE: Luka, brate, kam tu Zvezda!

Košarka -

To je ljubav Navijač pozvao Dončića da zaigra za beogradske crveno-bele, na šta mu je ovaj odgovorio selfijem posle utakmice svog Dalasa i Bostona

Najveća mlada zvezda NBA lige Luka Dončić mogao je da očekuje svašta, ali ne i da će ga neko s tribina Boston gardena pozvati da zaigra za Zvezdu!

Upravo se to desilo, Dalas je gostovao kod Seltiksa, a jedan navijač crveno-belih je tokom meča visoko podigao šaljivo napisan transparent:

„Luka, kam tu Red star, bro!“

Veliki fan Crvene zvezde Aleksandar iskoristio je činjenicu da Maveriksi igraju u Bostonu, otišao na utakmicu i pozvao Dončića da zaigra za klub koji obojica obožavaju. Luki se, očigledno, svidela ova poruka, pa se rado fotografisao sa Aleksandrom, a uradio je to i Bobi Marjanović. Mladi Slovenac, koji ima samo 20 godina, najveće je čudo svetske košarke, a često na društvenim mrežama izražava naklonost ka Zvezdi. Tu ljubav nasledio je od oca Saše.

Znajući za to, crveno-beli su pre dve godine, kad je Real gostovao u Beogradu, Dončiću za 18. rođendan poklonili Zvezdin dres s brojem 18 i prezimenom na leđima.

Nosilac priznanja ruki godine je i u Bostonu pokazao zbog čega je superstar, nanizao je 34 poena, imao devet skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno. Seltiksi su slavili sa 116:106. Bobi Marjanović nije ulazio u igru.

Brutalno dobar DONČIĆ DRUGI ASISTENT I PETI STRELAC NBA LIGE

Luka je u dosadašnjih deset utakmica sezone zabeležio fantastičan učinak. Trenutno je peti strelac lige s prosekom od 28,3 poena, drugi asistent (9,1), a i u skokovima je sjajan - 11. sa 10,3 uhvaćene lopte. Sve u svemu, smeši mu se sezona iz snova.

(Kurir.rs / Predrag Gajić / Foto:Instagram)

PO

GLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track