DŽORDANOV BLIZAK PRIJATELJ ISPRIČAO NEVEROVATNU ANEGDOTU: Leteći Majkl popio deset piva, pa dao 52 poena, samo da bi dobio opkladu (VIDEO)
Foto: Profimedia

ČUDO OD ČOVEKA

DŽORDANOV BLIZAK PRIJATELJ ISPRIČAO NEVEROVATNU ANEGDOTU: Leteći Majkl popio deset piva, pa dao 52 poena, samo da bi dobio opkladu (VIDEO)

Košarka -

Majkl Džordan je, bez dileme, najbolji košarkaš svih vremena, a da je bio svemoguć pod obručima svedoči i priča njegovog prijatelja Džeremija Ronika.

Ronik, nekadašnji košarkaš Čikago Blekhouksa, ispričao je neverovatnu anegdotu.

Poznato je da Džordan obožava golf, u kome očigledno nije bio ni približno dobar kao u košarci. Ipak, i taj sport je igrao u pare, jer mu je kocka oduvek bila jedna od strasti.

"Igrali smo jedno jutro golf i ja sam stalno pobeđivao. Uzeo sam mu nekoliko hiljada dolara. Majkl se spremao da krene kući, jer su te večeri Bulsi igrali s Klivlendom, ali onda se zaustavio i rekao mi da odigramo još jednu partiju", ispričao je Džeremi Ronik i nastavio:

"Naša igra se nastavila celo popodne, a sve vreme smo pili pivo. Popili smo po desetak. Pritom, ja sam nastavio da pobeđujem i uzimam mu pare".

Kada su konačno morali da se rastanu i da "Leteći Majkl" pravo s golf terena krene na utakmicu, Džeremi ga je pecnuo rekavši da će sve pare zarađene tog dana da stavi na Klivlend.

Prema Ronikovim rečima, Džordan mu je odmah uzvratio:

"Kladim se da ćemo da pobedimo makar sa 20 razlike, a da ću ja da dam bar 40 poena".

I šta se na kraju desilo?

"Naravno da sam se kladio, a onda je čovek dao 52 poena, a Bulsi su pobedili sa 26 razlike", zaključio je Džeremi Ronik.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track