BELORUS NAJVEĆI PROMAŠAJ CRNO-BELIH: Parahuski završio sa Partizanom
Foto: Starsport©

Totalna nula

BELORUS NAJVEĆI PROMAŠAJ CRNO-BELIH: Parahuski završio sa Partizanom

Košarka -

Preplaćen Najskuplji igrač ekipe posle samo mesec i po dana napušta klub, traži se način za sporazumni raskid ugovora

Najveće pojačanje Partizana, centar Arcjom Parahuski uskoro napušta crno-bele!

Snažni Belorus, koji je ujedno i najskuplji košarkaš kluba iz Humske, za ovih mesec i po dana nije pokazao gotovo ništa. Pošto ga je Partizan platio, po nekim informacijama, oko 500.000 evra, Parahuski spada u red najvećih promašaja u istoriji nekadašnjeg šampiona Evrope.

Veliki pad

Nemoguće je da je 32-godišnji centar preko noći zaboravio da igra košarku, tokom karijere je u Evroligi imao prosek od 10,5 poena i 5,1 skok, a trenutno u Evrokupu beleži samo 1,6 poena i 1,2 skoka. Činjenica je i da nije dobijao mnogo minuta od trenera Trinkijerija, ali takođe je jasno da ih nije ni zaslužio.

foto: Starsport©

Već neko vreme Arcjom greje klupu, a sinoć nije ni otputovao sa ekipom u Krasnodar. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je u izjavi za Espreso indirektno potvrdio da se traži modus da se zadovolje obe strane.

Kompromis

- Svaki korak koji napravimo biće u interesu Partizana, prosto ne može sve da bude kako je planirano. Da bi se napravio kompromis, svako nešto treba da da, jasni su ciljevi Partizana za ovu godinu. Bez obzira na promene, ukoliko se dese, mi od našeg cilja ne odustajemo - rekao je on.

Sporazumni raskid ugovora podrazumeva sporazum, crno-beli će sigurno morati da mu isplate jedan deo ugovora, a kako kod da se dogovore, biće najpreplaćeniji igrač koji je nosio crno-beli dres.

foto: Kurir

Kurir.rs / Predrag Gajić

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track