SRBIJA NAŠLA NASLEDNIKA SAŠE ĐORĐEVIĆA! Danilović: Ime novog selektora ću otkriti za nekoliko dana! (FOTO)
Foto: Kurir/S.S.

delimično otkrio karte

SRBIJA NAŠLA NASLEDNIKA SAŠE ĐORĐEVIĆA! Danilović: Ime novog selektora ću otkriti za nekoliko dana! (FOTO)

Košarka -

Celu košarkašku javnost kopka ko će biti novi selektor reprezentacije Srbije.

Posle šampionata u Kini, Aleksandar Đorđević nije produžio ugovor i samim tim Srbija sada traga za njegovim naslednikom.

Prema prečima predsednika Saveza Predraga Danilovića, potraga se bliži kraju pošto je otkrio rok kada ćemo saznati ime.

"Imaćemo selektora za par dana, neću sada da otkrivam ime da se nešto ne bi izjalovilo u završnim fazama pregovora, ali do kraja sledeće nedelje će to biti završeno", rekao je Danilović, koji se nalazi u Tirani sa ženskom reprezentacijom koja igra protiv Albanije, za Maxbetsport .

Srbija će biti domaćin muškog ikvalifikacionog turnira za Olimpijske igre 2020. godine i to će biti prva velika obaveza novog selektora.

foto: Starsport©

Za sada protivnike još uvek ne znamo, a oni će biti poznati 27. novembra kada bude održan žreb za kvalifikacione turnire u obe konkurencije.

"Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz 2016. godine, ne želim kalkulacije ili želje kada su protivnici u pitanju. Ako želimo da odemo na Olimpijske igre moramo da pobedimo svakoga i budemo prvi, drugi način ne postoji. Zato se nadam da ćemo biti kompletni da će igrači biti spremni, zdravi i raspoloženi", naglasio je predsednik KSS.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track