NASTAVLJAMO KONTINUITET! Kokoškov: Pravim veliki spisak, svi će biti razmatrani!
Foto: KSS

reprezentacija

NASTAVLJAMO KONTINUITET! Kokoškov: Pravim veliki spisak, svi će biti razmatrani!

Košarka -

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izjavio je da priprema "glomazan spisak" reprezentativaca i da će svi biti razmotreni.

"Taj spisak će biti glomazan, veliki, najvažnije je da ne propustimo nikog. Najvažnije je da nekog ne zaboravim, biće imena koja već reprezentuju srpsku košarku u NBA. Svi će biti razmatrani", rekao je Kokoškov za Radio-televiziju Srbije.

On je dodao i sledeće.

"Nadam se da postoji entuzijazam, želja, ambicija kao i do sada da se reprezentuje svoja zemlja, da skupimo najbolje što možemo i odigramo najbolje što možemo", istakao je Kokoškov, koji je na klupi nacionalnog tima zamenio Aleksandra Djordjevića.

Selektor Srbije je naveo da treba organizovati najbolju ekipu i najbolje moguće odigrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre u Tokiju.

Kokoškov je rekao i da "ništa novo ne počinje novo", već da će se nastaviti kontinuitet kvalitetnog rada u reprezentaciji i savezu.

"Ništa novo ne počinje, nastavlja se kontinuitet. Treneri i selektor su samo servis nacionalnog tima. Moje je da pomognem da se nastavi put razvoja i uspeha koji je tim imao u proteklim decenijama", zaključio je novi selektor košarkšake reprezentacije Srbije.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track