TRENER MORNARA BESAN KAO RIS POSLE MEČA U PIONIRU: Nijedan navijač Zvezde više neće u Bar, nemojte da kukaju!
Foto: Mornar/Media Pro

HIT

TRENER MORNARA BESAN KAO RIS POSLE MEČA U PIONIRU: Nijedan navijač Zvezde više neće u Bar, nemojte da kukaju!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Mornar iz Bara sa 105:82 (28:9, 25:31, 19:20, 33:22) u hali "Aleksandar Nikolić", u poslednjem meču 8. kola regionalne ABA lige.

Crveno-beli na debiju novog trenera Dragana Šakote uspeli su da dođu do petog trijumfa i sa skorom 5-3 zauzimaju četvrto mesto.Ekipa iz Bara posle osam rundi ima po četiri pobede i poraza i drži sedmu poziciju na tabeli.

Posle meča, oba trenera održala su konferenciju za medija na kojoj je ''dominirao'' šef struke gostiju Mihajlo Pavićević.

On je posle meča prokomentarisao utakmicu sa crveno-belima i čestitao na pobedi, a onda se osvrnuo na potez sa kraja meča kada je Odžo dao koš, na asistenciju Čovića,u momentu kada je sve bilo rešeno.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Zaista zasluženo, samo mi zaista nije jasan ovaj zadnji koš. Ali, ako su oni tkao odlučili... Nemojte posle da kukaju kada i mi u Baru budemo spremni. Budite sigurni da će ta utakmica u Baru zbog onog koša biti mnogo drugačija. Mi smo najkorektnija sredina, ja to poštujem, ali nama taj koš znači i mi ćemo uraditi sve da im vratimo istom merom - istakao je on i potom pojasnio svoju "ljutnju":

-Ovo je sportska ljutnja, ovo nije ljutnja. Radi se o korektnosti. Ja imam pitanje: Jesmo li zaslužili to zbog naše korektnosti? Uvek smo lepo dočekivali navijače Zvezde. U Podgorici ne uđe ni jedan navijač, u Baru Zvezda igra pred domaćom publikom i mi smo se na to ponosili. Sada, neće ni jedan ući.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track