IZVINJENJE SC TAŠMAJDAN ZBOG HAOSA U PIONIRU: Evo zašto je na sat vremena prekinut meč između Zvezde i Valensije
Foto: Printskrin

PROBLEM NA KRAJU REŠEN

IZVINJENJE SC TAŠMAJDAN ZBOG HAOSA U PIONIRU: Evo zašto je na sat vremena prekinut meč između Zvezde i Valensije

Košarka -

Sportski centar "Tašmajdan" je uputio izvinjenje košarkaškim klubovima Crvena Zvezda i Valensija, navijačima koji si bili u hali i svima koji su pratili tv prenos i zahvalio se na strpljenju dok su tehnički problemi tokom večerašnje utakmice rešavani i otklonjeni.

"Na samom početku utakmice došlo je do greške u softveru koji kontroliše rad semafora zbog čega je došlo do dužeg prekida utakmice.

"U pitanju je originalan softver i vrhunska oprema, u skladu sa standardima Evrolige", navedeno je u saopštenju SC Tašmajdan.

foto: Printskrin

U saopštenju se dodaje da su identični semafori i softver instalirani u halama u kojima igraju Zenit (Rusija), Makabi (Izrael), Asvel (Francuska), kao imnogi drugi klubovi.

"Kvar na semaforu bio je softverski tako da SC Tašmajdan nikako nije mogao da utiče na to da se kvar spreči. U direktnom kontaktu sa kompanijom iz Francuske, koja je proizvođač opreme, softverska greška je ispravljena i utakmica je nastavljena", navodi se u saopštenju.

SC Tašmajdan je istovremeno uputio čestitke KK Crvena Zvezda povodom pobede protiv KK Valensija u utakmici Evrolige, odigranoj večeras u hali "Aleksandar Nikolić".

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track