DŽENKINS U NEVERICI ZBOG LORENCA: Da sam ga ja dao, slavio bih kao da je gol!
Foto: @starsport

Hit

DŽENKINS U NEVERICI ZBOG LORENCA: Da sam ga ja dao, slavio bih kao da je gol!

Košarka -

Kakav kuler! Popularnog Đenku iznenadila mirnoća Brauna nakon što je pogodio trojku sa zvukom sirene za pobedu Zvezde nad Valensijom

Lorenco Braun prekratio je muke zvezdaša u Pioniru!

Amerikanac je u poslednjem napadu Crvene zvezde preuzeo odgovornost i pogodio najvažniji šut na meču s Valensijom (76:73).

Kamen sa srca pao je i treneru Draganu Šakoti, koji je tako zabeležio uspešan start i u Evroligi.

A onaj koji bi trebalo da se najviše raduje bio je skroz hladan, samo je napeo mišiće i tako pokazao malo emocija.

Ali zato je Čarls Dženkins bio u euforiji, a to ga je držalo dugo posle meča. - Zo je previše kul, da sam ga ja dao, slavio bih kao da sam postigao gol - napisao je popularni Đenka na svom Tviter nalogu.

foto: @starsport

A Lorenco je priznao da je razmišljao šta da uradi, ali je na kraju ispalo odlično. - Ne bih rekao da sam heroj, srećan sam zbog pobede. Ostalo je nekoliko sekundi do kraja. Hteo sam samo da pronađem nekog saigrača koji je slobodan ili da probam da šutnem. Na kraju sam pogodio. Odžo i Gist su mi postavljali odlične blokove i otvarali mi teren. Čekali smo sat vremena, niko nije hteo da ode u produžetak - bio je iskren Lorenco Braun.

Navijači se nervirali Prekid od sat vremena zbog softvera

Navijače u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ali i one pored malih ekrana, žestoko je iznervirao dug prekid u prvoj četvrtini koji je trajao neverovatnih sat vremena. SRC „Tašmajdan“, koji brine o dvorani, objasnio je da je došlo do greške u softveru Evrolige koja kontroliše semafor. Na kraju je kontaktirano s francuskom kompanijom koja ga je napravila i kvar je otklonjen.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track