HUMANO: Kapiteni večitih usrećili mališane! Košarkaši Zvezde i Partizana posetili Tiršovu (FOTO)
Foto: Kurir

BRAVO

HUMANO: Kapiteni večitih usrećili mališane! Košarkaši Zvezde i Partizana posetili Tiršovu (FOTO)

Košarka -

Doprinos Novica Veličković i Branko Lazić pružili podršku najmlađima koji se leče na Dečjoj univerzitetskoj klinici u Beogradu

Veliko srce velikih košarkaških rivala. Kapiteni Partizana i Crvene zvezde Novica Veličković i Branko Lazić obradovali su mališane koji se nalaze na lečenju u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj. Zahvaljujući kompaniji „Dunav osiguranje“, Veličković i Lazić su uručili novogodišnje paketiće deci i poželeli im brz i uspešan oporavak, kao i srećne predstojeće praznike.

foto: Kurir

Kapiten crno-belih Novica Velličković poručio je da, kao i svaki profesionalni sportista, zna koliko je podrška značajna u nepovoljnim situacijama: - Svaki sport nosi mnogo uspona i padova, ima mnogo povreda... Mi sportisti na dnevnom nivou prolazimo kroz to i iz tog razloga najbolje znamo da ovakvoj dečici treba puno podrške. Želimo da s njima, pored paketića, podelimo i malo osmeha i nek znaju da mi ne odustajemo kad nam je teško i tako i oni ne treba da odustaju, već da budu borci - istakao je Novica, a s njim se složio i Branko. Direktor Dečje univerzitetske klinike u Tiršovoj Siniša Dučić izrazio je zahvalnost uvaženim gostima. - Kompanija „Dunav“ nas svake godine obraduje novogodišnjim paketićima. Ove godine naša zahvalnost je dupla: prvo jer su doneli novogodišnje paketiće, a zatim što su nam doveli dva proslavljena košarkaša Crvene zvezde i Partizana. Vi ne možete da zamislite koliko se deca raduju ovoj poseti i koliko vole sportiste - zaključio je Dučić.

foto: Kurir

Kurir / G. F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track