NE ŽELI DA VODI LJUBAV PRE BRAKA: Košarkaš posle svih skandala koji se vezuju za njegovo ime ŠOKIRAO JAVNOST
Foto: Profimedia

APSTINENCIJA

NE ŽELI DA VODI LJUBAV PRE BRAKA: Košarkaš posle svih skandala koji se vezuju za njegovo ime ŠOKIRAO JAVNOST

Košarka -

Nekadašnja zvezda Lejkersa Lamar Odom, posle svih skandala koji se vezuju za njegovo ime, opet je šokirao javnost.

Bivši as Lejkersa 2015. godine bio je na ivici smrti, nakon što su ga u jednom bordelu u Nevadi pronašli drogiranog bez svesti. Nekoliko dana je bio u komi, jedva je ostao živ.

Čitav svet bio je u šoku. Ljubitelji košarke nisu mogli da veruju da se tako upropastio. Uspeo je da se izvuče, ali ne i da sačuva svoj brak sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan.

Skandali su se nizali kao na traci, ali je nekadašnji NBA superstar izgledao odlučio da se smiri. I to uz personalnog trenera Sabrinu Par koju je verio pre dva meseca.

sabrina i lamar
sabrina i lamarfoto: Profimedia

Naime, kako prenose britanski mediji, Odom prolazi "put pročišćenja", a verenica ga je potpuno promenila. Sada je otišao toliko daleko da po sopstvenoj odluci sa njom ne želi da spava pre braka.

"Ovo je prvi put u životu, da je Lamar čist od droge, marihuane, filmova za odrasle i seksa. Nismo još uvek imali seks, verovali ili ne", rekla je Par.

Ona je objasnila da se Odom sačuvao kroz crkvu i da ima poseban odnos sa sveštenikom. Postoje još neke oblasti koje želi da popravi, a jedna od njih je 'žrtva Bogu kroz suzdržavanje od seksa'.

"Nisam želela da ga primoravam jer on ima posebnu vezu sa Bogom. Još uvek mu je sve to novo i nisam žele da ga u tome uznemiravam", objasnila je Sabrina i dodala:

"Samo sam mu rekla da koju god odluku da donese, da mi javi, i, on je odlučio da se suzdrži od seksa pre braka. Iznenađujuće, za sada mu ide odlično", objasnila je Par.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track