PARTIZAN ODUŠEVLJEN RIVALOM U TOP 16: Sale, jedva čekamo da dođeš!
Foto: virtus.it

EVROKUP

PARTIZAN ODUŠEVLJEN RIVALOM U TOP 16: Sale, jedva čekamo da dođeš!

Košarka -

Go­re­će Are­na - Bo­lje ni­smo mo­gli da do­bi­je­mo, od svih na­j­vi­še ce­nim Vi­r­tus, baš zbog Đo­r­đe­vi­ća, Teo­do­si­ća i Ma­r­ko­vi­ća. Bi­će to pravi spe­k­ta­kl,
ka­že pred­sed­nik cr­no-be­lih Osto­ja Mijailović.

Usi­ja­nje - Sa­ša Đo­r­đe­vić pro­tiv svog Par­ti­za­na! Vi­r­tus, ko­ji s klu­pe pre­dvo­di na­ša ko­ša­r­ka­ška le­ge­n­da, a na te­re­nu sja­j­ni Mi­loš Teo­do­sić i Ste­fan Ma­r­ko­vić, upao je u istu gru­pu top 16 Evro­ku­pa s beo­gra­d­skim cr­no-be­li­ma.

foto: virtus.it

Ovacije

Čo­vek ko­ji je u Ista­n­bu­lu Par­ti­za­nu do­neo na­j­ve­ću ra­dost u klu­p­skoj isto­ri­ji bi­će uče­snik jed­ne bi­t­ke na pa­r­ke­tu Beo­gra­d­ske are­ne, ko­ja mo­že da bu­de od ve­li­kog zna­ča­ja za jed­no od pr­va dva me­sta ko­je vo­di u če­tvr­t­fi­na­le. Ne­ma su­m­nje da će ga do­če­ka­ti ova­ci­je s tri­bi­na, ali sa­mo dok uta­k­mi­ca ne po­č­ne, a ta­da će hi­lja­de „gro­ba­ra“ zdu­šno na­vi­ja­ti za svoj tim. - Iskre­no, bo­ljeg ri­va­la ni­smo mo­gli da do­bi­je­mo. Bi­će to pra­vi ko­ša­r­ka­ški spe­k­ta­kl u Are­ni. Od svih eki­pa u Evro­ku­pu, Vi­r­tus na­j­vi­še ce­nim, upra­vo zbog Sa­še, Teo­do­si­ća i Ma­r­ko­vi­ća. Je­dva če­ka­mo da oni do­đu i da zai­gra­mo pro­tiv njih. Đo­r­đe­vić je le­ge­n­da na­šeg klu­ba i bi­će do­če­kan ka­ko za­slu­žu­je - re­kao je za Ku­rir pred­sed­nik Par­ti­za­na Osto­ja Mi­jai­lo­vić.

Nije imao milosti

Ko se sa­da ne bi pri­se­tio 1997, kad je Đo­r­đe­vić u dre­su Ba­r­se­lo­ne u Beo­gra­du zai­grao pro­tiv Par­ti­za­na. Bio je to ne­za­bo­ra­van meč u kom su Ka­ta­lo­n­ci sla­vi­li sa 110:106 po­sle pro­du­že­t­ka. Sa­le, ma­j­sto­re! Sa­le, „gro­ba­re“! - skan­di­ra­la je ma­sa pre po­če­t­ka uta­k­mi­ce, a Sa­ša ni­je imao mi­los­ti. Za­bio je ta­da čak 39 poe­na, a bi­la je to jed­na od nje­go­vih na­j­bo­ljih par­ti­ja na klu­p­skom ni­vou u ka­ri­je­ri.

Le­pe želje Na­j­bo­lje bi bi­lo da se sre­t­ne­mo i u finalu

Mi­jai­lo­vić ne bi imao ni­šta pro­tiv kad bi Par­ti­zan i Vi­r­tus iz gru­pe u dru­goj fa­zi kao dva pr­vo­pla­si­ra­na ti­ma izbo­ri­li pla­sman u top 8, a on­da... - E, on­da bi bi­lo su­per da igra­mo fi­na­le - do­dao je pr­vi čo­vek cr­no-be­lih uz osmeh.

Pre­drag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track